#1 Removed user 24.05.2016 23:35
Daredevils
329 Posts

След 5 годишна суша цска отново спечели купата на България . Това е 20 трофей от този турнир но въпреки всичките трофей този е най-сладкия и най-ценния . Защо ли ?? Защото във най-тежкия сезон именно цска при аматьорите , пожелания и опитите този клуб да бъде убит от свои и чужди , цска показа дух , цска показа че обединени ръководство-отбор-фенове цска може всичко напук на всички скептици . И най-важното цска го направи със играчи от дюш на цска , талантливи български футболисти и опитни вълци в лицето на галчев,преслав йорданов , хазуров !!! Това е пътя на развитието на цска а и модел който трябва да следват всички клубове !!!! ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА !! ВИНАГИ ВЕРНИ !!!(h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)

#2 Removed user 26.05.2016 11:08
Demons
119 Posts

Страхотно е когато гледаш млади момчета да се раздават за отбора. Само ЦСКА(party)

#3 FC United 26.05.2016 12:51
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

(beer) (beer) (beer)

#4 Removed user 27.05.2016 02:37
Daredevils
329 Posts

Този млад отбор , който според моето скромно мнение има много голям потенциал му трябва време да не се притиска за бързи и големи резултати . Плюс 4-5 качествени попълнение и едни 2-3 години да трупат опит и знания от янев съм убеден , че този цска ще стане отбора за който силно мечтаем !!! Пълна подкрепа към ганчев и настояване политиката на цска да продължава все така , това е правилния път и за пръв път от много години насам истински се наслаждавам на един млад, нахъсан и обединен отбор на цска .Силата на цска е това ръководство-отбор -фенове в едно цяло обединени от една идея .Все пак Съединението прави силата !!!

#5 Removed user 09.08.2016 22:34
Dirt devils
1785 Posts

.....и паднаха от Верея(rofl) (rofl) (rofl)

#6 Shampioni19044 09.08.2016 23:56
Shampioni19044
48 Posts
Since 02.02.2016

Кога успяха да основат някакво дружество ЦСКА + нещо си и уж ново пиле, пък ще играе в А пфг ? Кога и как стана? Тази кокошка златни яйца ли снася? Нали всеки нов отбор трябва да извърви пътят от Я до А?
Честно да ви кажа момчета всичко в България е пародия на футбол. Тук отбори купуват футболисти, правят имена от тях и накрая всичко с цел печалба, а накрая отбори инкубатори за таланти, златни продажби, но след чертата отбори в несъстоятелност???!!? Как?

Пожелавам ви приятно гледане, приятно свиркане, приятно надлъгване и приятни сбивания "зад ъгъла" с други агитки.... Всичко е фарс, а вие сте бели овце и се биете с черните овце от другото стадо, стадо от пародийни комедианти (beer) Наздраве!

#7 Removed user 10.08.2016 15:33
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>.....и паднаха от Верея</blockquote>
Това че са загубили от Верея ще бъде като обица на ухото за цска . А и хубаво е да се запознеш кой е финансовия благодетел на Верея . До 3 години ще са следващия Лудогорец !!!! А на дамата ще кажа , че това не е първия случай на приеменуване на клуб във историята на българския футбол . Създаде се нов формат на българския футбол и всеки имаше право да кандидатства във новия формат на а група стига да покрива нужните критерии .Цска-софия ги покрива !!! А защо клубове уж правят златни продажби и фалират трябва прокуратурата да търси сметка на всички собственици които са фалирали дадените клубове което е явно източване на клуба която е и главната причина за фалит на клуб !!!!

#8 Plamo 11.08.2016 14:20
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

ЦСКА загубил в един мач вой до небето. Левски без победа от 6 мача и съдиите виновни :D
Колегата Доростол е прав, и аз се чудя защо хора като Лупи и компания не са зад решетките!!! Видимо е, че отбора е източен защо въпросните органи не си свършиха работата?

#9 Removed user 11.08.2016 22:16
Dirt devils
1785 Posts

Въпросните органи ловят кокошкарите :D Колкото до "ЦСКА" (ЛИТЕКС) МЕ Е ЯД,че използваха всякакви врътки и игри,за да играят пак в профи лигата :@ Ако бяха "голям" отбор щяха постепенно да се върнат на мястото си.....всичко е игри на пари...

#10 Removed user 11.08.2016 23:51
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Въпросните органи ловят кокошкарите Колкото до "ЦСКА" (ЛИТЕКС) МЕ Е ЯД,че
използваха всякакви врътки и игри,за да играят пак в профи лигата Ако бяха
"голям" отбор щяха постепенно да се върнат на мястото си.....всичко е игри на
пари...</blockquote>
Значи цска-софия да не участва във първа професионална лига защото някой ми говори за морал и същевременно верея, локо го и нефтохимик които не са добили участието във най-горната дивизия на българския футбол заради спортни участия е нормално ???И мене ме е яд, че направиха всякакви врътки да оставят левски във първа професионална лига въпреки ясния правилник , ни никой не ме е питал .И мене ме яд , че след това което направиха индивида на мача лудогорец-ботев отново този клуб бе помилван защото са този клуб няма правила те са над тези неща но никой не ме е питал Хайде да поговорим за морал черно море собственици тим -организация която от години точи българската икономика със стотици милиона евро всяка година , имат пари не за 1 стадион а за 10 стадиона и реално новия стадион който ще се строи е със държавни пари на държавна земя собственици тим ??? И междувпрочем им дават и 1 млн лева помощ от държавата , защото видиш ли тим са бедни преди месец ги видях на заведение във варна което се знае че е на тим -две коли които бяха мазерати и два форда !!!! Тия коли струват колкото терена и осветлението но държавата им отпуска 1 млн .Мене това м е яд :@ :@ :@ :@ но някой да ме пита еми не !!!